Objavljeno: 22.10.2013 u 20:35 | Zanimljivosti | Komentara:

Izgleda kao muškarac, zbog uzimanja steroida!

Foto: Facebook

Foto: Facebook

MNOGI holivudski glumci i bodybuilderi koriste anaboličke steroide kako bi što prije došli do željenih rezultata, ali često zaboravljaju na neugodne nuspojave koje im mogu ozbiljno ugroziti zdravlje.

U britanskim medijima ovih se dana pojavila priča o 28-godišnjoj Londončanki Candice Armstrong koja zahvaljujući steroidima izgleda kao muškarac, ali nema namjeru prestati uzimati ih.

“Moj prvotni plan nije bio izgledati kao muškarac”, rekla je Candice u dokumentarcu koji je o štetnosti steroida snimila bodybuilderica Jodi Marsh. Međutim, dodaje da se unatoč dlakavosti, aknama i naticanju klitorisa, kvaliteta njezinog života “popravila”.

“Prekasno je da prestanem. Imala bih više štete nego koristi. Izgubila bih mišiće, a i dalje bih bila muškobanjasta. I dalje bih imala dlake na licu i dubok glas”, rekla je Candice i dodala: “Steroidi su mi dali priliku da ostvarim snove. Počela sam se odijevati kao transvestit, a to sam oduvijek htjela.

Međutim, dokumentarni film ne bavi se samo njenom pričom već i savjetima liječnika, iskustvima trenera i bivših ovisnika o steroidima i učestalosti korištenja steroida u filmskoj industriji. Naime, osobni trener Happy Hill, koji je mnogim glumcima pomogao da dođu u formu, tvrdi kako više od 20 posto holivudskih glumaca koristi steroide.

S njim se složio i Mark Twight koji često javno progovara o štetnosti korištenja steroida, a pomogao je Henryju Cavillu da nabaci mišiće u filmu “Čovjek od čelika” .

Bivši kaskader i bodybuilder Ed “Spyk” Gheur tvrdi da fizičke promjene nisu jedini problem: “Najgore kod steroida je to da vam pomute um. Osjećate se neuništivima i jačima nego uistinu jeste”.

Gheur za kraj dodaje i kako je zbog korištenja steroida doživio srčani udar i šest tjedana bio u komi.

Izvor: www.index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: