Objavljeno: 24.10.2013 u 14:04 | Zanimljivosti | Komentara:

Ulovio ženu kako ga vara, pa je terencem odlučio srušiti kuću!

Rijetko će tko smireno reagirati kada uhvati partnera u preljubu, te nije ništa čudno što je komunikaciju s razumom izgubio i ovaj nesretnik. Baš mu je pao ‘krov’ na oči.

odlucio-srusiti-kucu

Kažu u narodu da dogovor kuću gradi, a zahvaljujući ovoj snimci slobodno možemo dodati i da je preljub ruši. Navodno je upravo prevara bila povod ovom činu, suludom zabijanju terenskim vozilom u kuću.

Po svemu sudeći, tome je prethodilo udaranje u drugo vozilo, a kako je priča završila i je li se muškarac smirio prije nego što je mu je sve palo na glavu možda nikad nećemo doznati.

- Ulovio ju je s ljubavnikom u krevetu. Tako sam čuo – napisao je ispod videa autor, koji je snimku postavio na YouTube u utorak i koji se strateški odlučio povući dok je još trajalo demoliranje.

Snimka je u međuvremenu postala golemi internetski hit, no nažalost, premda je preko šest stotina ljudi ostavilo komentar, nitko nije otkrio gdje je zabilježena.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: