Objavljeno: 31.01.2018 u 13:43 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Italijanski doktor objavio fotografiju vanzemaljaca: ‘Bio sam u njihovom brodu, oni nisu neprijatelji’ (VIDEO)

Bilo je lijepo oktobarsko veče 1957. godine u Frankavili, gradiću na obali Italije, ali će se nešto neuobičajeno desiti.

pinoti-ufolog

Bar sudeći prema svemirskom ekspertu i sociologu koji tvrdi da je vidio vanzemaljca koji je nosio nešto što je ličilo na naočare da sakrije oči. Onostrano biće je sletjelo svojim svemirskim brodom u blizini mjesta i čak pustilo dvojicu mještana da uđu unutra.

Doktor Roberto Pinoti (73) je naveo da su bića, veoma nalik na ljude, zapravo često posjećivala Zemlju i čak pozirala za fotografisanje.

Prema njegovim riječima, oni su samo željeli da se sprijatelje. Serija fotografija od kojih podilazi jeza, doduše previše “zrnastim”, objavljena je u njegovoj novoj knjizi “UFO contacts in Italy”.

Autor tvrdi da ima fotografije unutrašnjosti vanzemaljske letjelice, kao i biće koje nije sa ove planete. Letjelica je u prečniku imala 24 metra, a sama kabina je imala 10 metara, tvrdi dr Pinoti koji je takođe osnivač italijanskog Nacionalnog UFO centra.

On u izjavi kaže:

– Ove rijetke i izuzetne fotografije, kao i dijve fotografije navodnog vanzemaljskog pilota… objavljene su ovdje po prvi put.

Prema riječima Filipa Mentla, bivšeg direktora istrage u britanskoj UFO asocijaciji, treba da imamo otvoren um, ali i da budemo skeptični vezano za ovakve i slične tvrdnje.

– Najlakše je reći da je nešto prevara ili laž, bez ikakve istrage.

Izvor: webtribune.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: