Objavljeno: 23.06.2017 u 10:15 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Blogerka preminula u 32. godini: Uzrok smrti je aparat koji mnogi od vas imaju u svojim kućama! (FOTO)

Rebeka Burger (32), blogerka iz Francuske, koju na Instagramu prati više od 170 hilljada ljudi, preminula je prije pet dana u svom domu. Njena smrt je posljedica nevjerovatne nesreće. Sifon je eksplodirao, a ta eksplozija je ovu djevojku koštala života.

rebeka

“Sa ogromnom tugom objavljujemo da je Rebeka preminula 18. juna u nesreći koja se dogodila u njenoj kući. Ovako izgleda sifon koji je eksplodirao ispred njenih grudi i izazvao njenu smrt”, objavila je vijest na Instagramu Rebekina porodica.

Porodica Rebeke koja je bila lafjstajl blogerka, koja je sa hiljadama ljudi dijelila svoja iskustva sa brojnim putovanja, recepte o zdravoj ishrani, upozorava sada ostale da na vrijeme spriječe ovakve nesreće.

rebeka-nesreca

“Nemojte da koristite ovakve uređaje u svom domu. Postoji hiljadu drugih aparata u ponudi”.

Kako prenosi “BBC”, 2013. se desila slična nesreća u Velikoj Britaniji. Oosba koja je doživjela neprijatno isksutvo nakon upotrebe sifona rekla je za RTL radio sljedeće:

“Imala sam šest slomljenih rebara, a moja grudna kost je bila slomljena. U bolnici su mi rekli da sam mogla da poginem da su eksplozija i šok doprijeli do srca”.

Smrt Rebeke Burger njeni fanovi dočekali su sa nevjericom, a oglasio se i poznati brend zdrave hrane “Women’s Best”.

“Rebeka nije bila samo poznato ime u fitnesu već i ljubazna i draga osoba sa kojom je bilo zadovoljstvo raditi. Molimo se za mir njene duše i za spokoj njene porodice. Uvijek ćemo btii ponosni na tebe”, poručili su predstavnici ove kompanije.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: