Objavljeno: 22.06.2017 u 21:27 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Rakun joj pojeo nos, usnu i uši prije 14 godina: Danas izgleda OVAKO (FOTO)

Šarlot je imala samo tri mjeseca kada joj je rakun pojeo pola lica. Ona je veći dio života provela u bolnici i jedva je ostala živa.

Djevojčica prije nesreće

Djevojčica prije nesreće

Djevojčica Šarlot Pons iz Mičigena i njen brat su još kao bebe ostali siročići. Usvojili su ih rođaci, jer je kućni ljubimac njihovih roditelja – rakun, djevojčici pojeo pola lica.

Nesreća se dogodila tako što joj se kao bebi u kolijevci prosulo mlijeko po licu, jer bočica nije bila dobro zatvorena. Životinja je na taj način bila izazvana i dogodila se nesreća, nakon koje su njeni roditelji izgubili starateljstvo nad djecom.

Djetinjstvo je provela po bolnicama

Djetinjstvo je provela po bolnicama

Šarlot danas ima 14 godina i prošla je kroz mnoštvo rekonstruktivnih operacija.

- Ona je borac. Nikada nije zaplakala i posle nijedne operacije se nije žalila – navodi njen hirurg Dr Kungkirt Čejst, koji je dosad operisao čak osam puta.

Šarlot sa porodicom koja je voli

Šarlot sa porodicom koja je voli

Nedavno su joj rekonstruisali uvo, uzevši tkivo iz stomaka, a sama operacija je trajala 90 minuta. Od tog istog tkiva ona je dobila usne i desni ugao brade.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Sljedeća stranica

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: