Objavljeno: 25.06.2016 u 8:45 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

BAKICA IZDOMINIRALA: Djevojka je napala što joj zuri u tetovažu, pokajala se kad je čula odgovor!

Poznata je priča o jazu između generacija i da mladi uvijek isto pričaju, da ih stariji ne razumiju, dok stariji često vrte onu izreku: “Nije ovako bilo u naše vrijeme“. E pa ova priča dokazuje da su klišei tu da bi se razbijali i da uvijek postoje izuzeci.

bakica

Naime, mnogo korisnika je podijelilo ovu anegdotu, koju ne znamo da li je istinita, ali mogla bi da bude. Jer mladi nisu uvijek u pravu.

Prema društvenim mrežama, jedna baka je ušla u autobus i gledala natremice djevojku koja je imala mnogo kineskih tetovaža na tijelu. Da vam ne prepričavamo, pročitajte status:

- U autobusu, pored djevojke čije je čitavo tijelo prekriveno tetovažama, stajala je baka i sa čuđenjem zagledala tetovažu na vratu…

- Šta je baba, u tvoje vrijeme nije bilo tetovaža? Šta si toliko blenula?

- Kćeri moja, u moje vrijeme je bilo svega… Ja sam 30 godina provela u Aziji. Zatim sam predavala kineski jezik na fakultetu.

Jednostavno, ne mogu da shvatim, zašto ti na vratu kineskim slovima piše: “Jednom odmrznuto ne zamrzavati ponovo“…

Ponavljamo, iako ne znamo da li je ovo istina, ovo ipak znamo: pazite šta tetovirate, jer možda na tijelu nosite i nešto mnogo gore od ovog bezazlenog uputstva.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: