Objavljeno: 06.09.2013 u 14:24 | Video | Komentara:

Pogledajte kako na cesti Lukavac – Banovići vozi “ludi kamiondžija”

Video prilozi koje donosimo u nastavku pokazuju koliko pojedini vozači teretnih motornih vozila ne mare za sigurnost u saobraćaju. Čitatelj portala poslao nam je snimak u kojem se jasno vidi kako vozač kamiona ugrožava sigurnost ostalih učesnika u saobraćaju na regionalnom putu Lukavac – Banovići.

Snimak je urađen na pravcu prema mostu u mjestu Babice, gdje se ponovo vidi kako vozač kamiona pretiče vozila. Da li je to vozač firme ‘Kedran’ ili ‘Petrić’ nebitno je, ali i ON i njegovi poslodavci moraju shvatiti da se tim cestama kreću i naša djeca i zaista razmišljam da li više da šaljem djecu u školu dok se ovakvi vozači ne zaustave. Ovaj snimak može poslužiti i policiji. Neka provjere, zna se ko je vozio kamion u to vrijeme, a na tahograf traci stoji brzina ovog ‘manijaka’“, navodi se u pismu koje nam je uz video zapis poslao čitatelj. VOZAČI KAMIONA NE MARE ZA SIGURNOST SAOBRAĆAJA Još jedan primjer nemara od strane vozača kamiona zabilježili smo na magistralnom putu M-4 u mjestu Bistarac.

Izvor: lukavac-x.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: