Objavljeno: 10.08.2013 u 9:35 | Video | Komentara:

Pijani vozač: Urnebesnim plesom ostavio policajce bez teksta

DALE BENTLEY policajce nije shvatio baš ozbiljno, stoga je, nakon što su ga zaustavili zbog prebrze vožnje, pijan pred njima plesao, piše Daily Mail.

Bentleya su policajci u patrolnim kolima zaustavili u Gahanni, saveznoj državi Ohio. U početku nije htio stati, no na kraju je ipak popustio.

Kada je na stao, policajci su posumnjali kako je vozač, 39-godišnje Bentley, pod utjecajem alkohola, stoga su mu rekli da izađe i obavi uobičajene testove trijeznosti. On možda nije mogao ravno hodati i stajati na jednoj nozi, ali je zato zaplesao kao da ga nitko ne gleda.

Ono što je njemu poslužilo kao zabava, policajcima nije bilo smiješno, stoga su Dalea uhitili, a zatim je optužen za vožnju u pijanom stanju, bježanje od policije te prebrzu vožnju. Pušten je uz jamčevinu od 164 dolara.

Alkotestom je utvrđeno da je “plesač” imao tri puta više promila no što je dozvoljeno.

Cijeli je događaj zabilježila kamera policijskog patrolnog vozila.

Izvor: www.index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: