Objavljeno: 21.10.2013 u 20:55 | Video | Komentara:

NOVOOTKRIVENI TALENT: O njegovom glasu bruji cijeli internet

U jednom njujorškom piano baru konobar je nakon fajrunta šokirao sve prisutne svojim glasom i pjevačkom vještinom. Stoga je edan od očevidaca odlučio njegov nastup podijeliti s ostatkom svijeta.

novootkirveni-talenat-konobar

Ovo je možda početak uzbudljive karijere za Joea Ardizzonea, koji trenutno radi kao konobar u jednom njujorškom baru. Njegova izvedba pjesme Creep odRadioheada oduševila je sve koji su je čuli, a snimka tog nastupa završila je na YouTubeu.

Prije nego je zapjevao, Joe je odradio čitavu noću smjenu te se satima nadvikivao s gostima u bučnom baru. Usprkos tome, zvuči izvrsno, čemu je, kako sam ističe, pridonijela i klavirska pratnja Natea Buccierija.

 

Izvor: Net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: