Objavljeno: 24.06.2013 u 21:40 | BiH, Vijesti | Komentara:

Životna priča Belmira Dardagana (28): Neću nigdje iz inata!

Belmir-Dardagan-prica-iz-inata

Radio sam na pijaci, da bi uplatio sebi godinu na fakultetu, život je borba a ja se nikad neću predati…

Belmir Dardagan, 28-godišnji diplomirani ekonomista, na pragu svoje porušene kuće u Zvorniku ispričao nam je svoju životnu priču. Sudbina se s njim tužno poigrala. Ostao je bez oba roditelja. Sam, bez krova nad glavom i bez bilo kakvog posla.

Iako s diplomom ekonomiste, na njegove ruke dolazile su samo odbijenice za preko stotinu aplikacija. Tražio je i traži bilo kakav posao, samo da normalno živi, ostane u Zvorniku i osnuje porodicu.

Životna priča koja će nadamo se imati ljepši nastavak nego je do sada bilo. Pogledajte životnu priču mladića koji se ne predaje i koji se neće predati, u njemu je pravi bosanski inat i svakim danom je sve jači i jači!

Izvor: Slobodnaevropa.org

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: