Objavljeno: 10.09.2016 u 10:39 | Svijet, Vijesti | Komentara:

VANZEMALJCI POSETILI MALEZIJU: Ogroman svemirski brod kruži iznad sela, dok mještani vrište

Na internetu se pojavio snimak koji prikazuje ogromni crni leteći tanjir kako lebdi nad ruralnim područjem Malezije dok se u pozadini čuju glasovi mještana.

nlo-malezija

Na snimku koji je navodno snimljen u sjevernoistočnoj malezijskoj provinciji Kelantan, vidi se divovski svemirski brod kako prijeteći kruži nad jednim selom, a u pozadini se čuju vrisci lokalnog stanovništva dok se NLO polako spušta.

Iz sredine NLO-a sjaji žarko svijetlo, a cijeli prizor izgleda kao da je iz nekog SF filma o invaziji nemilosrdnih vanzemaljaca.

Malezijska policija ne vjeruje u vjerodostojnost snimka, pogotovo što nisu primili nikakvu prijavu o bliskim susretima s vanzemaljcima.

Viši inspektor Abdulah Roning izjavio je na to kako “video okolo šire određene osobe bez nekog pravog razloga”.

Neki misle da zaista dolaze vanzemaljci, dok ga drugi vide kao šalu koja se temelji na scenama naučno-fantastičnog akcijskog filma Dan Nezavisnosti koji je u malezijske bioskope došao baš na nacionalni dan nezavisnosti, 31. avgusta.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: