Objavljeno: 30.07.2017 u 13:01 | Crna Hronika, Regija, Vijesti | Komentara:

Užas na Braču: U moru našli tijelo dječaka (13) iz Srbije

Na tijelu nesretnog dječaka nisu pronađeni tragovi nasilja niti ozljede zbog koje bi 13-godišnjak izgubio svijest i preminuo. Roditelji dječaka su bili u šoku i nisu puno toga mogli reći policajcima.

Foto Ilustracija: 24sata.hr

Foto Ilustracija: 24sata.hr

Dječak (13), inače državljanin Srbije, bio je u subotu na kupanju u uvali Mala Lozna u Postirama na Braču. Otišao je roniti, a onda je oko 19.10 sati, jedan od kupača vidio kako njegovo tijelo beživotno pluta. Iako nije bio daleko, a prvi kupači su brzo stigli do dječaka i pokušali reanimaciju, nije mu bilo pomoći.

Na tijelu nesretnog dječaka nisu pronađeni tragovi nasilja niti ozljede koje bi sugerirale nekakvu ozljedu zbog koje bi 13-godišnjak izgubio svijest i preminuo.

Roditelji dječaka su bili u šoku i nisu puno toga mogli reći policajcima, tijelo je prebačeno u Supetar na pregled kod mrtvozornika te se vjerojatno neće raditi obdukcija.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: