Objavljeno: 30.07.2017 u 18:32 | Vijesti | Komentara:

Svi su iznenađeni onim što piše: Hrvat u Splitu ostavio Srbinu poruku na automobilu (FOTO)

Jedan korisnik drušvene mreže Fejsbuk je na svom profilu objavio fotografiju poruke koja ga je dočekala sinoć na automobilu u Splitu.

Naime, pošto on vozi automobil kragujevačkih registarskih tablica, jednog stanovnika Splita koji je nekada živeo u upravo u tom gradu to je verovatno asociralo na detinjstvo i mladost, pa mu je ostavio iskrenu i emotivnu poruku.

Očigledno mogu i lepe poruke da se ostave, a ne samo one pune mržnje. Sigurno da je svako bio pozitivno iznenađen, a i vi ćete.

poruka-split-foto

- Baš mi je drago što vidim auto iz Kragujevca, grada gde sam nekad živeo – stanovao u ulici JNA (ne znam kako se sada zove), u onoj zgradi na početku ulice s leve strane pored pruge za Kraljevo odakle je moj ćale (majka je iz ovog grada). Želim vam dobar provod u Splitu gradu nekad pobratimu – pisalo je u poruci.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: