Objavljeno: 17.08.2017 u 13:10 | Crna Hronika, Svijet, Vijesti | Komentara:

Umro 4-godišnji dječak: Majka ga ostavila zaključanog u automobilu na suncu

U bolnici Borgo Trento u Veroni jutro je umro 4-godišnji dječak kojeg su roditelji zaključali u automobilu na suncu.

Foto: khoobsurati.com

Foto: khoobsurati.com

Dječak je ostao zatvoren u vozilu ispred porodične kuće u mjestu San Giovanni Lupatoto, nedaleko od Verone. Pronađen je bez svijesti i odmah prebačen u bolnicu. Napori ljekara bili su bezuspješni, dječak je preminuo u bolnici.

Tragični incident dogodio se jučer popodne kada je majka nesvjesno zaključala dječaka u automobilu parkiranom na suncu ispred porodične kuće.

Roditelji su nakon izvjesnog vremena postali svjesni odsustva djeteta, tražili su ga oko kuće, u okolnim ulicama, da bi prekasno shvatili da je dječak u ostao u automobilu.

Pretpostavlja se da je mališan ostao zaključan u automobilu dok se igrao i niko ga nije primijetio. Otac dječaka je strani državljanin, a majka Italijanka. Tragediju istražuje policija.

Izvor: radiosarajevo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: