Objavljeno: 17.08.2017 u 10:28 | Vijesti | Komentara:

SKANDAL POTRESA REGIJU: Javno se hvale sek*ualni odnosom sa svojom djecom!?

Na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se zatvorena grupa šokantnog naziva i još šokantnijeg sadržaja – “Zabranjene tajne incest”, koja već broji više od 2.000 članova, uglavnom iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i BiH! Grupa roditelja su zabrinuti za svoju djecu i pozivaju nadležne da nešto učine povodom osnivanja ove šokantne grupe.

skandal-hvale

Putem tzv. fake profila novinari hrvatskog Indexa i bosanskog Avaza su se pridružili ovoj grupi, gdje su otkrili da se zaista objavljuju morbidni sadržaji.

Naime, brojni članovi objavljuju navodno fotografije svoje djece, praćene, u najmanju ruku, bolesnim komentarima. Tako jedna od članica objavljuje svoju fotografiju, uz koju stavlja potpis da njen sin masturbira upravo na tu njenu fotografiju. Druga članica grupe objavljuje fotografiju kako se ljubi u usta sa svojim sinom. Ispod te fotografije su mnogi komentari u kojima joj ostali članovi “zavide”, “čestitaju” i nazivaju je kraljicom!

- Grupa je za vrlo kratko vrijeme postala itekako posjećena pa, osim činjenice da broji 2.107 članova, istražili smo i doznali da je vode i tri administratora. Profili Anja Lazić, Rade Rade Savić, Ljubica Voli Ivicu Radić su administratori grupe, a ono što je još šokantnije je da je ženska osoba s posljednjeg profila Ljubica Voli Ivicu Radić, kako se navodi, uposlenica Doma za nezbrinutu djecu u Sisku u Hrvatskoj!

Iako se, provjerom u Domu, pokazalo da ta informacija nije istinita, degutantno je da na grupi ona objavljuje fotografije navodno svoje maloljetne kćerke, koja je na fotografijama polugola.

Almadina Zukić, administratorica jedne druge Facebook grupe, koja broji više od 30.000 članova, jedna je od zabrinutih građanki koje su se javile redakciji sarajevskog Dnevnog avaza.

- Ne mogu da vjerujem da je nekome zanimljivo takve monstruozne sadržaje da objavljuje i uz sve to zloupotrebljava svoju djecu! Kakvi su to umovi – ogorčena je Zukić.

Ona je u komunikaciji s pratiocima na svojoj grupi koji su joj se, također, požalili na skandalozne sadržaje te je zamolili da se obrati i Fejsbuku da bi se grupa ugasila.

- Time ništa nećemo postići, ja sam svjesna toga. Možda Fejsbuk i ugasi grupu, ali oni će napraviti novu i samo ćemo izazvati kontraefekt. Ovim problemom trebaju se pozabaviti policijske agencije, a mi smo već prijavili Državnoj agenciji za istrage i zaštitu (SIPA) ovu grupu. Još nismo dobili nikakav odgovor od SIPA – izjavila je Zukić.

BROJNI ČLANOVI. Na jednom od skandaloznih statusa jedan od korisnika opisuje kako je navodno imao se*sualni odnos s kćerkom od svoje tetke te da ga je ona “provocirala” dok je spavao.

Jasmina Topalović-Muratović tvrdi da su na sve načine pokušali ugasiti spornu grupu i prijaviti je nadležnima.

- Bezuspješno! Grupa svakim danom ima sve više članova. Samo se pitam kakvi to umovi žive na našim prostorima – navodi Topalović-Muratović.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: