Objavljeno: 07.09.2013 u 23:54 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Ukrao je kućni broj da spasi dom, radnici srušili susjedovu

Nesretni čovjek koji je nedužan ostao bez krova iznad glave se nada da će mu grad sagraditi novu, dok lukavca čekaju problemi sa zakonom, ali i tapšanje po ramenu.

pogresna-kuca

Neimenovani Amerikanac iz Pontiaca, Michigan, uspio je privremeno sačuvati svoj dom tako što je zamijenio kućne brojeve, pa su radnici sravnali sa zemljom susjedovu!

Nesretnik koji je nedužan ostao bez krova iznad glave se nada da će mu grad sagraditi novu, dok lukavca čekaju problemi sa zakonom i – tapšanje po ramenu sugrađana.

Naime, mnogi su oduševljeni što su radnici demolirali krivu jer tvrde da je ionako bila ruglo u kojem su se skupljali skvoteri.

- Kad sam čuo što se dogodilo, došlo mi je da odem i počastim radnike gajbom piva. Toliko sam bio sretan – izjavio je za TV postaju Wxyz Fred Sargent, jedan od susjeda.

Kako bilo, radnici su se u četvrtak vratili i srušili kuću koju su trebali, pa možemo reći da je slavlje junaka priče bilo kratkoga vijeka.

 

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: