Objavljeno: 05.10.2016 u 10:43 | Svijet, Vijesti | Komentara:

UKAZAO SE KRST U DŽAMIJI: Svijetlio je jako, vjernici mislili da je to Božiji znak, čudo je izliječilo ljude!

U jednoj od džamija u Nasaravi ukazao se krst što je stotine prisutnih vijernika šokiralo, a mnogi od njih su to smatrali čudom.

Foto-ilustracija: Marko Todorović, Wikipedia/public domain

Foto-ilustracija: Marko Todorović, Wikipedia/public domain

Glavni imam džamije je potvrdio da je raspeće viđeno u džamiji i nazvao je to “znakom od Boga”.

Stotine vijernika bili su iznenađeni čudnom pojavom krsta, što ih je natjeralo da se mole za oproštaj i blagoslov.

Krst koji je simbol hrišćanstva, bio je osvijetljen na zemlji u neporednoj blizini džamije. Hadžara Husaini je izjavila da je ona prva vidjela svjetlost u obliku krsta u srijedu 28. septembra, a njena majka je potvrdila čudnu pojavu i istakla da se njena kćerka uplašila i vratila kući.

Muhamed Iliasu koji je glavni ima Asakio centralne džamije, rekao je da je pojava krsta Božiji znak i istakao da je “Isus takođe Božiji prorok”.

Neki od vijernika su ovu pojavu analizirali kao “znak pomirenja u društvu”, jedna vjernica je tvrdila da je izliječena kada je posjetila džamiju.

Bila sam na operaciji prije dvije godine i počele su promjene u mom tijelu. Molila sam se pred krstom i sada sam izliječena – rekla je Grejs Ejz.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: