Objavljeno: 30.08.2015 u 18:55 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Tip je isplanirao savršenu prosidbu, kleknuo, otvorio kutijicu i – ispao mu je prsten u more. Uslijedilo je nešto divno

Mnogim ljudima planiranje savršenih zaruka predstavlja stres, jer strahuju što to sve može krenuti u pogrešnom smjeru. A to se baš dogodilo ovom muškarcu. Iako je sve pomno isplanirao u ključnom trenutku zaručnički prsten mu je pao u ocean.

prsten-u-moru2

Kayla Harrity napisala je na svom Facebooku da ju je njezin dečko Matthew Picca odlučio zaprositi na njima posebnom i omiljenom mjestu, na molu ispred restorana u Southportu u sjevernoj Karolini. Kleknuo je i tada su krenuli problemi. U trenutku kada je otvorio kutiju s prstenom, on je ispao i pao u more. Bio je to stravičan trenutak, priznao je Picca kasnije za BuzzFeed. No cijelu situaciju spasili su potpuni stranci.

Kada je prsten pao u more odmah su priskočili Kaylini članovi obitelji i krenuli tražiti prsten. U baru su u tom trenutku sjedila trojica muškaraca koja su uživala u druženju i pivi, a čim su vidjeli što se dogodilo istog su se trena odlučili pridružiti potrazi.

prsten-u-moru

Jedan od njih je čak odjurio doma po masku. Nakon sat i pol potrage jedan od muškaraca Kyle Blusher napokon je pronašao je prsten. I prosidba se mogla nastaviti.

Bili smo mokri, umorni ali trenutak nije mogao biti savršeniji. Svi ljudi oko nas su pljeskali i zviždali”, rekla je Kayla, dodajući da ljepšu prosidbu ne bi mogla poželjeti.

Izvor: telegram.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: