Objavljeno: 31.08.2015 u 13:09 | Showtime, Vijesti | Komentara:

Prije nekoliko godina je bila hit kada je snimila video kako se pravi sendvič: Nećete vjerovati kako sada izgleda!

Tinejdžerka po imenu Ozana postala je prava YouTube senzacija kada je prije nekoliko godina plasirala putem sajta klipove na kojima daje savjete i pokazuje kako živi. Tada je bila djevojčica koja je imala svega 11, 12 godina i predstavljala se pod imenom „Princess Ozana“. Sigurno je se sjećate!

ozana-youtube-1

Vjerujemo da su vam prva asocijacija na nju klipovi na kojima, između ostalog, pokazuje kako se pohuju tikvice i kako se prave sendviči.

Ona je svojim snimcima mnoge zasmijala, ali i u mnogima probudila negativna osjećanja zbog čega je godinama trpila da je nepoznati ljudi prozivaju i omalovažavaju što uživo, što na društvenim mrežama. I sve zbog nečega što je učinila kao djevojčica od 11 ili 12 godina.

ozana-youtube-2

Ona je sada tinejdžerka od 18 godina, a prošle godine postavila je ovaj video u kojem se obratila svim hejterima.

Izvor: opera-17.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: