Objavljeno: 30.10.2013 u 16:27 | Svijet | Komentara:

Djevojčica (13) se iskopala iz groba, silovali je i živu zatrpali

Dvojica muškaraca otela su 13-godišnjakinju na ulici. Silovali su je u izoliranom dijelu sela i zakopali u plitki grob. Curica je došla k svijesti i iskopala se iz blata.

djevojcic1-13-iskopala-iz-groba

Neimenovanu pakistansku tinejdžericu (13) silovala su dvojica muškaraca, a zatim je živu zakopali na području Toba Tek Singh u Punjabu. Djevojčica se uspjela iskopati iz plitkog groba, piše Daily Mail.

Napadači su je oteli dok je išla na lekcije iz Kurana i silovali u izoliranom dijelu sela. Vjerovali su da je umrla za vrijeme brutalnog napada. Nakon što je došla k svijesti uspjela se izvući i dozvati prolaznike u pomoć. Odveli su je kod liječnika.

Njezin otac Siddique Mughal odmah je prijavio lokalnoj policiji nestanak kćeri, ali oni nisu odmah htjeli istraživati slučaj. Kasnije im je sud u Lahoreu naredio da uhite navodne napadače djevojčice. Tražili su i od lokalnog suca da istraži slučaj.

U zemlji je strahovito porastao broj silovanja djece. Prošle godine bilo je prijavljeno 2788 slučajeva. Jedan od najgorih je bio napad na Kainat Soomro 2007. godine. Silovala su je četvorica muškaraca. Imala je 13 godina. Seljani su je počeli izbjegavati nakon što je javno progovorila o napadačima. Prozvali su je ‘crnom djevicom’. Iako su njezinoj obitelji rekli da je ubiju kako bi se riješili sramote, bili su uz nju. Stalno su im prijetili. Oca i jednog brata su pretukli, a drugi brat je nestao. Kasnije su ga pronašli mrtvog. Napadači su oslobođeni. Početkom godine rekla je za Press kako je njezina obitelj sve izgubila.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: