Objavljeno: 09.11.2013 u 10:44 | Svijet | Komentara:

ŽIV SAHRANJEN: Iskopao se iz groba golim rukama (VIDEO)

Anonimni muškarac, za koga se sumnja da je napadnut i pretučen, a zatim živ zakopan, pokušao je da izađe iz groba, ispuštajući zvuke koji dozivaju u pomoć.

ziv-sahranjen-1

Printscreen: LiveLeak

Na groblju u predgrađu Sao Paola žena, koja je ostala anonimna, na putu ka porodičnoj grobnici čula je prigušeni zvuk dozivanja u pomoć. Kada je krenula ka zvuku, ubrzo je ugledala ruku koja izviruje iz zemlje i pomjera se. Radi se, naravno, o zemlji koja prekriva jedno grobno mjesto.

Nakon ruke je polako počela da se nazire i glava. Prestravljena žena, gledajući “mrtvog” čovjeka koji pokušava da izađe iz svog groba, instinktivno je pobjegla vrišteći, i pozvala policiju, koja je bila vrlo skeptična prema ovom iskazu.

Printscreen: LiveLeak

Printscreen: LiveLeak

Sumnjičavim policajcima nije bilo moguće objasniti da je u pitanju realna priča, a ne prvoaprilska šala, pa se žena ipak uputila ka grobljanskoj kancelariji, odakle su odmah poslali službu da provjeri situaciju.

Utvrđeno je da pokopani čovjek i dalje diše, pa je brzo otkopan i prevezen do prve bolnice. Kako se kasnije saznalo, u pitanju je službenik gradske skupštine, za koga se vjeruje da je napadnut i pretučen, a zatim živ zakopan u prvo slobodno grobno mjesto.

Pogledajte video snimak:

Izvor: Telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: