Objavljeno: 27.10.2013 u 9:34 | Svijet | Komentara:

Bio ljut na majku: Dječaku (10) je očuh odrezao i skuhao ruku

Očuh je mesarskim nožem odsjekao desnu ruku dječaku (10) jer se posvađao s njegovom majkom. Bacio ju je u kipuću vodu kako je liječnici ne bi mogli spasiti.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Kinez Cheng Sun iz Shenyanga prohodao je s Xiao Shen prošle godine. Planirali su kupiti zajednički stan, a do tada su živjeli u unajmljenom, piše Daily Mail. Xiao Shen, koja je navodno trudna, bila je u posjeti obitelji od koje je planirala posuditi novac. Par se navodno posvađao preko telefona jer je došlo do nekih komplikacija.

Cheng Sun napao je tada desetogodišnjeg pastorka Xiaa Juna. Odsjekao mu je desnu ruku mesarskom sjekirom i bacio je u lonac s kipućom vodom. Učinio je to namjerno kako je liječnici ne bi mogli spasiti. Nazvao je policiju i priznao im što je učinio.

Hitna je odvela dječaka u bolnicu. Liječnici doista nisu mogli učiniti ništa jer je ruka nabubrila u kipućoj vodi. Xiao Jun trenutačno je stabilno.

- Uvijek sam mislio da će mi Cheng biti dobar otac. Volio sam ga. Sada je sve uništeno. Ne znam zašto je to učinio. Kao da je postao netko drugi – rekao je dječak.

Chenga je uhitila policija.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: