Objavljeno: 19.07.2014 u 19:31 | Svijet | Komentara:

Čistači se šokirali kada su vidjeli što je bilo skriveno ispod kreveta 14 godina

Kan koji je u Hong Kongu imao ženu i dvoje djece priznao je ubojstvo ljubavnice i njihova sina u svibnju 2000. godine

ispod-kreveta-14-godina

Muškarac iz Hong Konga zadavio je svoju ljubavnicu i njihova dvogodišnjeg sina te potom njihova tijela sakrio pod krevetom iznajmljenog stana u Kini, gdje ih je držao 14 godina.

Kan Wai-nam (53) uhićen je prošli tjedan nakon što je služba za čišćenje pronašla tijela u stanu u četvrti Buji u gradu Shenzen.

Kan, koji je u Hong Kongu imao ženu i dvoje djece, priznao je ubojstvo ljubavnice i njihova sina u svibnju 2000. godine.

Policiji je, prema pisanjima kineskih medija, rekao da ih je zadavio tijekom borbe s ovisnošću o kocki. Tijela su otkrivena nakon što je Kan vlasnika zamolio da očisti jedan od dva stana koje je iznajmljivao u zgradi u četvrti Buji. Cijelo to vrijeme vlasnik stana bio je uvjeren kako Kan jedan stan koristi za smještaj dok drugi ima funkciju skladišta.

Čistače je vlasnik zabunom poslao u pogrešan, stan gdje su otkrili vreću s tijelima.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: