Objavljeno: 20.07.2014 u 10:24 | Svijet | Komentara:

Uhvatio je manijaka kako mu siluje sina. Napadač sada izgleda ovako

“Napravio sam od njega krvavu mrlju. Dođite i pozovite hitnu pomoć, trebaće mu”. Ovim riječima je pozvao policiju otac (35), koji je tvrdi da je Rejmonda Folendera (18) zatekao kako seksualno zlostavlja njegovog 11-godišnjeg sina, i to u njegovoj vlastitoj kući, u Dejtona Biču (SAD).

pretukao-manijaka-pedofila

Rejmond Folneder, na policijskoj fotografiji snimljenoj nakon što ga je razbijesneli otac propustio kroz šake

Kada je došla, policija je Folendera zatekla na podu, bez svijesti i premlaćenog do neprepoznatljivosti. Na pitanje da li je upotrebljeno neko oružje, gnjevni otac je odgovorio “moje stopalo i moja pesnica”.

Otac 11-godišnjeg dječaka tvrdi da je, kada je oko 1 sat popodne svratio s posla do kuće da uzme nešto za jelo, čuo neobičnu buku iz spavaće sobe, i tamo Folendera zatekao spuštenih pantalona, u seksulnom činu sa svojim 11-godišnjim djetetom.

“Momak ima sreće što verujem u Boga – jer bih ga inače ubio”, izjavio je, vidno potresen.

Dječak je tokom istrage ispričao da je tog prijepodneva sa drugarima igrao video-igrice, ali da ga je, kada su svi ostali otišli, Folender odvukao u spavaću sobu i svukao mu pantalone i seksualno ga napastvovao, kao što je to povremeno činio već tri godine.

Bez optužbe za oca

Folender je sa zlostavljanim dječakom bio u bliskim porodičnim odnosima, i prijetio mu je da će se nešto strašno desiti ukoliko nekome kaže šta mu je radio.
Nešto strašno se na kraju i dogodilo, ali samom Folenderu. Nakon što ga je gnjevni otac premlatio, uhapšen je bez prava na kauciju i optužen za seksualno zlostavljanje djeteta mlađeg od 12 godina, naravno tek pošto mu je prethodno ukazana medicinska pomoć.

Priznao je sve za šta ga dječak tereti, i sada mu predstoji suđenje, a po svoj prilici i stroga kazna.

Dječakov otac nije optužen ni za šta.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: