Objavljeno: 07.08.2016 u 7:36 | Crna Hronika, Vijesti | Komentara:

SVI ŠOKIRANI, MALA CURICA (17 mjeseci) UMRLA: Njena mama je ubila dajući joj…

Žena iz Južne Karoline optužena je u srijedu za ubistvo, nakon što je njena 17-mjesečna kćerka umrla od trovanja solju. Mala Peyton Martines je toga dana isključena sa aparata, nakon što su doktori utvrdili moždanu smrt, potvrđeno je iz policije.

djevojcica

Majka curice, 23-godišnja Kimberly Martines, je optužena za ubistvo i zlostavljanje djeteta.

Martinesova je djevojčici dala čitavu kašiku soli, navodno želeći da privuče pažnju njenog supruga, sa kojim je razdvojena. Željela ga je vratiti u svoj život.

17-mjesečna djevojčica je u nedjelju primljena u bolnicu, ali uprkos svim naporima medicinskog osoblja da sačuvaju njen život, preminula je.

Visok nivo sodium hlorida, koji je glavna komponenta kuhinjske soli, otrovan je za svakoga, a posebno za djecu, čiji su bubrezi još u fazi razvoja.

Doktori su za stanje male Peyton bili zabrinuti još u 11. mjesecu prošle godine, zbog toga što se slabo razvijala, ali majka nije slijedila instrukcije doktora.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: