Objavljeno: 10.03.2015 u 19:35 | Crna Hronika, Vijesti | Komentara:

ŠOKANTNO: Dadilja uhvaćena dok je maltretirala dvogodišnjeg dječaka

Jedna okrutna dadilja snimljena je kako udara malog dječaka, otima mu hranu i jede je dok on govori da je gladan.

Majka dječaka žrtve Cristina Ceril (33), ugradila je skrivenu kameru u svom domu nakon što su njena djeca imala mnogo modrica, a susjedi je upozorili da joj djeca stalno plaču kad su s dadiljom, piše News.com.

Kamera je snimila 25-godišnju dadilju Eve Mantaras, kako zlostavlja dvogodišnjeg dječaka. Tako je snimak pokazao da dok je dječak sjedio za stolom, spreman pojesti obrok, ona ga je udarila, a potom mu uzela hranu i pojela je pred njima. Ovaj nemili događaj zbio se u Argentinskom gradu Parana.

“Uvijek smo mislili da je malo lijena, ali nikada nismo pomislili da je nasilna. Ona je ukrala hranu mom sinu i još ga je udarila kada joj je rekao da je gladan. Bolesna je”, rekla je Ceril.

Dadilja Mantaras optužena je za napad i zlostavljanje djece.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: