Objavljeno: 17.07.2016 u 9:05 | Vijesti | Komentara:

ŠOKANTNA PETICIJA U SRBIJI: “Silovateljima djece ODSIJECATI ŠAKE i kastrirati ih“!

Poslije silovanja i ubistva malene Anđeline Stefanović podigla se velika bura u javnosti, a ljudi su masovno počeli da komentarišu kako bi ubicama uradili razne grozne stvari. Kao rezultat tolike mržnje i prezira prema počiniocima, nastala je i peticija u kojoj traže odsijecanje šaka i hemijsku kastraciju za počinioce “monstrume”, a koju je do sada potpisalo preko 5.000 ljudi.

peticija-srbija

Prema riječima psihijatara koji su razgovarali sa Vladicom Rajkovićem, ubicom trogodišnje djevojčice Anđeline Stefanović, ubica je iako pod dejstvom alkohola, bio potpuno uračunljiv i svjestan šta čini. Djevojčica je usljed silovanja zadobila izuzetno teške tjelesne povrede, koje, kako kažu nisu za prepričavanje.

Mala Anđela je pokušavala plačom da se odbrani, ali ju je Rajković nekoliko puta ošamario kako bi je smirio. Pošto djevojčica od bola nije mogla da prestane da plače, Rajković ju je više puta udario po glavi kamenom, da bi je ućutkao i nastavio svoj strašni naum.

“Dragi ljudi, šerujte što više ovu peticiju sa nadom da ćemo uspjeti da sprovedemo zakon da zaštitimo našu dječicu od ovakvih monstruma jer ih država čuva kao bijele medvjede, omogućava im zaštitu, hranu po izboru, klimu, internet, sobu za ljubav… umjesto da ih stavi u zajedničku sobu sa onima koji su, iako ubice, moralniji i kažnjavaju silovatelje i ubice nevine dječice, i prema takvima su nemilosrdni i časniji od naših sudova. Mi tražimo zakon i ponovno suđenje”, stoji na dnu peticije.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: