Objavljeno: 07.02.2018 u 13:26 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Šok u Španjolskoj: 11-godišnja curica rodila dijete, otac je njen brat

Dijete je rođeno u gradu Murcia u jugoistočnom dijelu Španjolske, a prema dostupnim informacijama, otac djeteta neće kazneno odgovarati jer je u vrijeme trudnoće svoje sestre imao svega 13 godina

Foto: Google Street View

Foto: Google Street View

Djevojčica (11) iz Španjolske rodila je prošli petak živog i zdravog dječaka nakon što je hospitalizirana radi bolova u trbuhu. Kasnije se pokazalo kako je otac djeteta zapravo njen 14-godišnji brat, piše DailyMail.

Dijete je rođeno u gradu Murcia u jugoistočnom dijelu Španjolske, a prema dostupnim informacijama, otac djeteta neće kazneno odgovarati jer je u vrijeme trudnoće svoje sestre imao svega 13 godina, a po zakonima koji djeluju na području Španjolske, kao takav ne može biti procesuiran.

Šef zdravstvene skrbi, Manuel Villegas, slučaj je opisao kao izuzetan.

- Sada trebamo biti strpljivi, moramo pričekati. Istraga je otvorena i kada budemo imali sve informacije, vidjet ćemo možemo li na bilo koji način pomoći ljudima – kazao je.

Prema objavama lokalnih medija u Murciji, ne postoje dokazi koji bi upućivali na to kako je dvoje djece stupilo u seksualni odnos bez obostranog pristanka.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: