Objavljeno: 07.02.2018 u 13:13 | BiH, Vijesti | Komentara:

I TO SE DEŠAVA: Bosanku zajedno prebili muž i ljubavnik!

Svađa zbog ljubavne afere ispred zgrade u Cazinu u kojoj supružnici žive

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Ljubavna afera skupo je koštala 31-godišnju A. P. iz Cazina koju su zajednički napali i pretukli njen nevjenčani suprug A. B. (26) i ljubavnik Š. P. (23), nakon što su saznali da je s obojicom paralelno bila u vezi.

Kako je potvrđeno u MUP Unsko-sanskog kantona, nesvakidašnji obračun odigrao se u ponedeljak ispred zgrade u kojoj supružnici žive u Cazinu.

- Policiji je dojavljeno da je došlo do žestoke svađe između dva muškarca i žene, pa je na lice mjesta upućena patrola policije. Ispostavilo se da su A. P. fizički napali njen nevjenčani suprug A. B., te Š. P. s kojim je takođe bila u ljubavnoj vezi – navode u MUP USK.

Nezvanično saznajemo da je do incidenta došlo nakon što je A. B. otkrio da ga nevjenčana supruga vara sa Š. P. pa je odlučio da ga pozove da to rasprave. Poslije kraće svađe nisu se sukobili međusobno, već su se okomili na A. P. i zadali joj više udaraca u glavu, jer se ispostavilo da je s obojicom paralelno bila u vezi.

Nezvanično saznajemo da A. P. sa A. B. ima dvoje maloljetne djece, dok je i sa Š. P. godinama bila u vezi.

LAKŠE POVREDE

Nakon napada ženi je ukazana ljekarska pomoć u cazinskoj bolnici, gdje su joj konstatovane lakše tjelesne povrede. Muž i ljubavnik su privedeni i saslušani i protiv obojice će biti podnesene prijave zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje.

Izvor: novosti.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: