Objavljeno: 30.10.2017 u 14:11 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Prvo mu je umrla žena pa cura, sad poginuli on i nova djevojka…

Biznismen Grant Burley (51) i njegova djevojka preminuli su u zrakoplovnoj nesreći sjeverno od Sydneyja. Prije tri godine Burleyju je preminula supruga, a prošle godine tadašnja djevojka…

avionska-nesreca

U zrakoplovnoj nesreći koja se dogodila jučer iznad obalnog grada Port Macquarie u Australiji poginuli su biznismen Grant Burley i njegova djevojka.

Zrakoplov marke Cessna 310 srušio se u subotu popodne u blizini državne autoceste Pacific Highway, a njegova olupina pronađena je oko 400 kilometara sjeverno od Sydneyja, piše Daily Mail.

avionska-nesreca2

Burley (51) je prije tri godine ostao bez supruge Kym koja je preminula u snu, dok je prošle godine njegova nova djevojka Klaire Sampson poginula na motociklu u prometnoj nesreći.

Filmski nesretna životna priča australskog biznismena okončana je zrakoplovnom nesrećom i pogibijom njega i njegove najnovije partnerice.

Burley nikako nije mogao prežaliti gubitak voljene supruge pa je utjehu tražio u novim ljubavima. No, kako se ispostavilo, njegove zadnje tri partnerice su preminule, a s posljednjom je preminuo i on.

- Izgubio sam najbolju prijateljicu i suprugu. Unijela je toliko svjetla u živote onih koji su je poznavali, a njih je bilo mnogo, napisao je Burley u oproštajnoj poruci svojoj supruzi Kym. Bili su zajedno 20 godina.

U još jednom oproštajnom pismu, ovoga puta za poginulu Klaire, biznismen je spomenuo njezinu pamet, smisao za humor i avanturistički duh.

Burley je radio za tvrtku Burley White & Co., bio vlasnik stambenog naselja i savjetnik australske vlade o zakonima vezanim za pranje novca.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: