Objavljeno: 31.03.2017 u 14:08 | Svijet, Vijesti | Komentara:

PRESTRAVLJENA MAJKA UPOZORAVA DRUGE RODITELJE ‘Bila sam meta trgovaca ljudima dok sam kupovala sa svoje troje male djece!’

Prestravljena Diandra Toyos iz Kalifornije tvrdi kako je postala metom trgovaca ljudima dok je kupovala u Ikei zajedno sa svojom majkom i troje male djece.

Diandra Toyos

Opisala je kako je gledala namještaj dok su dvoje starijih mališana, u dobi jedne i četiri godine zaigrano isprobavali trosjede.

Dvojica lijepo odjevenih, srednjovječnih muškaraca, kružili su po Ikei. Počeli su se približavati obitelji, ‘zureći’ u djecu i ‘pretvarajući’ se da gledaju izložene proizvode.

Toyos tvrdi kako je i njezina majka primijetila da se muškarci čudno ponašaju. Krenuli su dalje kroz prodavaonicu namještaja – a dvojac je pošao za njima.

Nedugo nakon, Diandra je primijetila još jednog muškarca kako kruži oko njezine obitelji. Osjećala je da nešto nije u redu s njima, pa je odlučila sjesti u jednu od izloženih soba, no muškarci su sjeli kraj njih. Stariji je još uvijek zurio u djecu, a onda je njezina majka s dvojicom uspostavila kontakt očima dajući im do znanja da su vidjele što rade.

Kaže kako im je napokon uspjela ‘pobjeći’ nakon što se obratila jednom zaposleniku, i vratila se natrag do wc-a.

- Otišli smo u suprotnom smjeru, no djecu smo držali uz nas cijelo vrijeme – napisala je na svom Facebooku u objavi kojom je željela upozoriti ostale roditelje na opasnost od trgovaca ljudima.

- Nešto je bilo čudno, obje smo to osjetile. Gotovo sam sigurna da smo bili meta trgovaca ljudima – dodaje, no priznaje kako ne može sto posto tvrditi koja je bila njihova namjera.

- Ako sam i u krivu, znam da su nešto namjeravali i bili fokusirani na mene i moju djecu – napisala je.

Majka troje djece kazala je kako je njezina namjera da ljudi pročitaju njezinu priču i da obrate pažnju na svoju djecu. Njezina je objava podijeljena više od 100.000 puta.

Diandra Toyos o ovom je događaju izvijestila Ikeine zaštitare, a za Fox 5 kazala je kako su joj kazali da trenutno pregledavaju snimke nadzornih kamera iz trgovine.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: