Objavljeno: 31.03.2017 u 17:25 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Dječak se žalio na bolove u stomaku, a ono što su doktori vidjeli na snimku zaprepastilo je sve!

Često čujemo za razne slučajeve koji nas stvarno šokiraju. Ovaj slučaj je šokirao doktore u Indiji. Radi se o trogodišnjem dječaku koji se žalio na bolove u stomaku.

djecak

Roditelji su bili zabrinuti jer bolovi nikako nisu prestajali. Odveli su ga na snimanje, a ispostavilo se da su ti bolovi uzrokovani metalima koji su se nalazili u njegovom organizmu, tačnije dječak je gutao magnete.

Dr. Brahm Datt Pathak kaže da su prnašli čak 29 magneta, a te magnete je dječak gutao tokom čitave godine. Nakon operacije se dječak osjećao mnogo bolje, a kako i ne bi, izvađeni su mu metali koji su mu tako dugo stvarali patnju.

Dječak je imao sreće jer se izvukao jer je moglo doći i do najgoreg. Zato, roditelji, uvijek vodite računa o svom djetetu jer trenuci nepažnje mogu biti pogubni.

Dijete ko dijete, naći će nešto na podu, stavit će u usta i može umrijeti. Ne samo to, ako ne pazite na dijete, otići će na cestu, balkon, past će i može doći do gorih situaciija, a vi tada nećete imati ništa od kajanja.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: