Objavljeno: 22.03.2016 u 13:26 | Svijet, Vijesti | Komentara:

POSAO IZ SNOVA: Ako želite da putujete po svijetu i pijete pivo za pare, evo vam prilike!

Da li biste pomislili da se neko šali s vama ako bi vam ponudio da putujete po svijetu i ispijate velike količine piva, a da pritom za to što radite primate i platu?

pivo-naslovna

E pa, vjerovali ili ne, postoji takav posao.

Kompanija “World of Beer” trenutno je u potrazi za pripravnicima koji će ovo ljeto da provedu tako što će da obilaze pivare širom SAD-a, ali i drugih zemalja, obilazeći festivale piva i izvještavati o tome putem bloga i društvenih mreža.

“World of Beer” planira da plati svakom 12.000 dolara, kako bi se pokrili svi troškovi putovanja, uključujući hranu i smještaj. A pored toga biće i puno besplatnog piva.

Mi zapošljavamo trio pripravnika koja će ovog ljeta ići u potragu za najboljim pivom i hranom koju svijet ima da ponudi. Poslaćemo vas širom svijeta kako biste pronašli najbolje pivo nakon čega ćete ga dokumentovati, snimiti i fotografisati“, stoji na sajtu “World of Beer”.

Sve što treba da uradite jeste da popunite aplikaciju i snimite jednominutni video u kojem ćete objasniti zašto da izaberu baš vas.

OVDJE možete da se prijavite, a najbolji će biti kontaktirani poslije 28. marta.

Ali, postoji jedna mala caka – ne morate da budete građanin, ali morate biti ovlašteni za rad u SAD-u.

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: