Objavljeno: 12.08.2013 u 18:27 | Regija, Vijesti | Komentara:

Ponijela ga pjesma: Mladić se greškom upucao u glavu!

ponijela-ga-pjesma

20-godišnji mladić iz Paraćina u Srbiji pucao je sebi u glavu ispred dvije devojke, misleći da je pištolj prazan. No, prevario se, a liječnici se bore za njegov život. Razlog za ovaj suludi pothvat bila je pjesma koja ga je ‘ponijela’?!

Mladić je zajedno s djevojkom i njenom prijateljicom bio u vikendici na Grzi, gdje se veselo društvo zabavljalo tijekom vikenda.

No, kada je čuo jednu pjesmu koja ga je “pogodila” prislonio je sebi pištolj uz glavu i pucao. Sada je u životnoj opasnosti.

Do tragedije je došlo u subotu oko 22.30 sati.

”Mladi su se zabavljali slušajući muziku, a onda je počela jedna pjesma koja ga je ‘pogodila. Prislonio je sebi pištolj uz glavu i pucao, misleći da u njemu nema metka. Pištolj je, inače, u njegovom vlasništvu. Naslijedio ga je od pokojnog oca i imao je dozvolu za držanje”, piše Telegraf.rs.

Mladić je zadobio prostrijelnu ranu glave i u životnoj je opasnosti. Operiran je, no doktori ne žele dati nikakvu prognozu njegovog zdravstvenog stanja.

Izvor: Net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: