Objavljeno: 02.03.2017 u 19:45 | Vijesti | Komentara:

OVO JE MLADIĆ KOJI JE SEBI PREREZAO VRAT: Pogledajte njegove posljednje slike sa Fejsbuka!

NIŠ – Student Nikola C. (26) iz Niša je preksinoć sebi nožem prerezao vrat, vozio se dva kilometra i dotukao se staklom od retrovizora. Prema riječima njegovog oca Radomira, Nikola je bio suho zlato i ništa nije ukazivalo na to da će do takve tragedije doći.

mladic

- Patio je poslije smrti majke, mislio sam da će to da prevaziđe, borio se s tim – priča otac nesrećnog mladića.

Mladić je patio poslije smrti majke, koja je preminula prije 10 godina. Prema očevim riječima, bio je u strahu da će ostati i bez drugog roditelja pa ga je noću stalno obilazio da vidi da li spava, mjerio mu pritisak…

Mladić se sinoć otrgao ocu iz ruku dok je ovaj pokušavao da mu otme nož i otrčao do automobila. Za njim je ostajao krvavi trag. Otac ga je samo ispratio pogledom i brzo pozvao policiju i Hitnu pomoć.

– Patrola je odmah krenula za vozilom u kojem je bio mladić kako bi mu blagovremeno bila pružena pomoć. Zaustavljen je u Obrenovićevoj ulici gdje ga je preuzela Hitna pomoć i on je u veoma lošem stanju prebačen do Urgentnog centra. Preminuo je u 19.40 sati – saopštila je policija.

Fotografije na njegovom Fejsbuk profilu pokazuju mladića koji je navijao za Partizan, išao na stadion, navijao, imao mnogo fotografija sa društvom, drugaricama i iz izlazaka. Djelovalo je da uživa u životu. Bio je i human, učestvovao je u skupljanju novca za jednog psa.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: