Objavljeno: 16.06.2015 u 12:33 | Regija, Vijesti | Komentara:

OVAKO JE STEFANOV BRAT OBMANUO CIJELU SRBIJU: Pogledajte kakvu je priču izmislio! (VIDEO)

Uroš I. (9) je mlađi brat tragično nastradalog Stefana. On je prije završetka konačne istrage ispričao svoju verziju priče, a kada ga je jučer oko 17 sati policija privela na saslušanje priznao je da je izmislio otmicu.

stefanov-brat-obmanuo-srbiju

Kada ga je policija na prvom saslušanju pitala kako se sve izdešavalo u trenutku navodne otimice on je rekao:

- Izašla su trojica i jedan od njih me je uhvatio za majicu. Otrgao sam se i pobjegao kući, a Stefan je bježao ka livadi. Čike su ga stigle, ubacile u kola i otišle ka selu Jasenovu. U gepeku kola vidio sam nekoliko sjekira i pecaljke.

Mlađi brat Uroš je od strane stručnjaka okarakterisan kao visoko inteligentno dijete sklono manipulativnom ponašanju.

Samo nekoliko sati prije nego što je mlađi brat priznao pripadnicima MUP-a da je izmislio priču o otmici dao je i izjavu za medije, tokom koje ga je zvao otac, pa je morao prekinuti razgovor. Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: