Objavljeno: 25.04.2016 u 11:30 | Biznis, Svijet, Vijesti | Komentara:

Nijemci traže radnike, plata od 3.500 do 6.500 EURA!

Njemački gigant Kontech GmbH traži radnika koji će održavati mašine, uz obavezno znanje njemačkog jezika, a plata je od 3.500 do 6.500 eura.

njemacka-zastava

Kontech GmbH je preduzeće osnovano 1997. godine, bavi se mašinstvom, elektrotehnikom, industrijskim postrojenjima, razvojem softvera i razvojem hardvera, i predstavlja jedno od najjačih preduzeća ove vrste u Južnoj Njemačkoj.

Preduzeće je trenutno u potrazi za radnikom za održavanje mašina, muškarce ili žene, a na oglas se mogu javiti isključivo inženjeri mašinstva, elektrotehničari i slične djelatnosti koje imaju povezanost s izgradnjom i prilagođavanjem mašina.

Nužan uslov je dobro poznavanje njemačkog jezika, radno iskustvo u sličnim poslovima barem dvije godine i završeno fakultetsko obrazovanje iz navedenih područja rada.

Preduzeće nudi zdravstveno osiguranje, penziono osiguranje, smještaj, plaćeni godišnji odmor s bonusom, kao i dodatke na platu.

Izvor: b92.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: