Objavljeno: 30.07.2014 u 14:34 | Regija, Vijesti | Komentara:

Nebo se obrušilo na Zadar: Pogledajte kako se grad pretvara u jezero!

Nebo se jutros spojilo sa zemljom, prizor je koji je većinu jutra “vladao” nad Zadrom. Gradske ulice i trgovi u svega nekoliko minuta pretvorili su se u slapove i jezera. Poplavljen je Forum, prostor Trga Pet bunara pretvorio se u bujicu i slapove, a vodena bujica nije zaobišla ni zadarsku tržnicu.

zadar

- Ceste na području grada Zadra su poplavljene stoga se vozači upozoravaju na dodatni oprez i strpljenje. Vatrogasci imaju pune ruke posla u ispumpavanju poplavljenih prostorija, posebno na zadarskim otocima. Najgore je na otoku Viru. Jučer od 13 sati zadarski vatrogasci su intervenirali 30-tak puta, izvijestio je komandir JVP Zadar Željko Šoš, prenosi Antena Zadar.

Nažalost veliki problem stvaraju i septičke jame koje su se izlile, a zadarski telefoni i pozivi u pomoć ne prestaju zvoniti!

Pogledajte kako od jutros izgleda grad Zadar!

Izvor: www.avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: