Objavljeno: 02.08.2014 u 23:29 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

KLIČKO NAPADNUT U AMERICI: Nabildani crnac mu sjeo za sto i jeo iz tanjira, pa završio u bolnici!

Vladimir Kličko ima velikih problema sa Šenonom Brigsom koji ga bukvalno progoni. Američki bokser je po drugi put u nedelju dana napao i pokušao da isprovocira Ukrajinca, a ovog puta je to uradio u jednom restoranu na Floridi.

crnac-napao-klicka

Nakon što je prije nekoliko dana tokom treninga provocirao Klička, sada je ušao u restoran i sjeo za Kličkov sto i počeo da jede iz njegovog tanjira. Ukrajinski borac je mirno sve to posmatrao i ponudio ga pićem, a zatim ga polio vodom po glavi, što je razbjesnilo Amerikanca koji je pobacao sve sa stola i htjeo da započne tuču.

Međutim, Kličko je ostao pribran i sačekao da obezbjeđenje uradi svoj dio posla, a Brigs je na kraju prevezen u bolnicu zbog posjekotina na šaci kada je zdrobio čašu. Inače njih dvojica su boksovala prije četiri godine kada je mlađi od braće Kličko odbranio šampionski pojas u WBC kategoriji.

Njega u septembru očekuje meč protiv Kurbata Puleva iz Bugarske.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: