Objavljeno: 31.03.2015 u 19:01 | Lifestyle, Vijesti | Komentara:

NALAZI POTVRDILI, DOKTORI NISU VJEROVALI: Žena izliječila rak u četvrtom stadiju jedući voće i…

Žena (31) kojoj su ljekari prognozirali da će živjeti najviše još pet godina tvrdi da je pobijedila agresivni obolik karcinoma jedući voće.

candice_marie_foto

Candice-Marie Fox zaobišla je liječenje kemoterapijom nakon što joj je dijagnosticiran karcinom štitnjače, a umjesto toga se opredijelila za “remont” životnih i navika u ishrani te je ostavila i svoga “toksičnog” supruga.

Zaprepašteni ljekari sada su konstatovali da je Candice potpuno pobijedila tumor, koji se povukao.

– Umjesto da živim za zabave, vikende, posao i iste stvari svakoga dana, ja sam potpuno promijenila pogled na život. Odlučila sam da živim za sebe i uživam u životu onakvom kakav jeste. Upalilo je – kaže ova Engleskinja iz Hertfordshirea.

Odbila kemoterapiju

Tumor joj je dijagnosticiran prije tri godine, nakon čega je morala pod nož. Kada je bolest počela napredovati, odbila je ići na kemoterapiju.

– Umjesto toga sam povela računa o ishrani, te sam svakodnevno jela ananas, grejp, limun, jabuke, kivi i banane – navodi ona, pišu britanski mediji.

Ona se također riješila “otrova” poput alkohola, cigareta i mesa. Samo šest mjeseci poslije, bolest se povukla.

Bez podrške supruga

– Nisam imala podršku svoga supruga i to je bio razlog zbog kojeg sam se morala rastati od njega – pojasnila je Candice-Marie, dodajući kako je uz njega bila stekla neke loše i nezdrave navike.

Danas, nakon što je prošla vlastitu terapiju, ona je potpuno zdrava i sretna što je dobila priliku za novi život.

Izvor: faktor.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: