Objavljeno: 13.10.2016 u 10:37 | Vijesti | Komentara:

Mislite da je vaš šef čudan? Nećete vjerovati šta ovaj šef od svojih radnica zahtijeva svako jutro da urade! (VIDEO)

Šef jedne tvrtke u Pekingu kritiziran je sa svih strana nakon što je u javnost puštena snimka koja prikazuje bizarni neprofesionalni ritual svako jutro koje njegove radnice moraju odraditi.

Svako jutro zaposlenice kad dođu na posao moraju ga poljubiti u usta. On tvrdi da tako produbljuju odnos i korporativnu kulturu između šefa i zaposlenika.

Žene rade u tvrtci koja prodaje male proizvodne pogone za proizvodnju piva u Pekingu. Svako jutro između 9 i 9:30 stanu u red kako bi poljubile svog šefa. I ne govorimo o nevinom poljupcu u obraz, premda bi i to bilo prilično čudno, nego o poljupcu u usta. Kineski mediji javljaju kako su žene na početku odbijale ovaj bizarni ritual, ali ih je bilo strah da ne izgube posao pa su pristale. Samo dvije zaposlenice su odbile i dale otkaz. Kako navode mediji, više od pola osoblja čine žene.

Pogledajte video kako to izgleda svako jutro:

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: