Objavljeno: 12.04.2016 u 12:00 | Crna Hronika, Regija, Vijesti | Komentara:

MALA JANA VIDJELA UBISTVO? POLICIJI REKLA Dogodilo se nešto strašno!

Dogodilo se nešto strašno – ovo je jedina rečenica koju je petogodišnja Jana, kćerka svirepo ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), izgovorila u policiji u prisustvu psihologa i odmah je zaplakala, saznaje Kurir.

jelena-krsmanovic-marjanovic

Inspektori beogradske policije koji rade na rasvjetljavanju ovog zločina preko baznih stanica provjeravaju gdje se ko iz njenog nabližeg kruga nalazio neposredno pošto je Jelena nestala jer i dalje sumnjaju da porodica nešto krije, a da je ubica imao najmanje jednog pomagača.

Porodica nešto krije

Naš sagovornik iz istrage otkriva da su s Janom veoma kratko razgovarali dva dana pošto je Jelena ubijena.

- Nismo mogli mnogo podataka da dobijemo od djevojčice. Dijete od pet godina nema predstavu o vremenu, ne zna koliko je to deset minuta, a koliko sat, ne može da potvrdi kad je Jelena otišla da trči, koliko je bila s njima…

Mala je bilo veoma tužna, svaku rečenicu je počinjala s „moja mama“. Nismo htjeli da je pritiskamo, ali je u jednom trenutku kratko rekla: „Dogodilo se nešto strašno“ i zaplakala je – priča izvor Kurira.

Potraga za ubicom traje već deseti dan.

- Ono što je vrlo bitno jeste da mi sada, između ostalog, utvrđujemo i gdje su bili članovi porodice i njihovi bliski poznanici i prijatelji u subotu od 15 časova, dakle od trenutka kad je njen muž Zoran rekao da je otišla da trči, pa u narednih pet-šest sati. Mi još uvijek rekonstruišemo to vrijeme, ali je jedna od pretpostavki da je Jelenu, dok je bila na nasipu, pozvao neko koga je ona poznavala i da je sišla s nasipa, da je najvjerovatnije tu ubijena čekićem ili tučkom za mesom pošto rane uglavnom odgovaraju obliku tih predmeta, koje još tražimo – dodaje on.

Iskalio bijes na ženi

Izvor iz policije otkriva još zanimljivih detalja.

- Nedvosmisleno je da je Jelenu ubio neko ko ju je iz nekog razloga mrzio, to govore rane po tijelu i način ubistva. On je bukvalno taj bijes iskalio na nedužnoj ženi. Radi istrage ne možemo da iznosimo mnogo detalja, ali su naše sumnje i dalje prvenstveno usmjerene na Jelenine najbliže. Postoje određena neslaganja pojedinih članova porodice koji su policiji ispričali da su bili tu i tu, ali je na osnovu kasnijih informacija i pretrage njihovih mobilnih telefona preko baznih stanica otkriveno da su neki od njih upravo u tom kritičnom periodu bili blizu nasipa ili na drugom mjestu. Sigurni smo da nam porodica nije sve rekla, da nešto uporno kriju ili nekoga štite i da je Jelenin ubica imao najmanje jednog pomagača – tvrdi izvor Kurira iz istrage.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: