Objavljeno: 06.11.2016 u 12:37 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Konačno stižu dobre vijesti o zdravstvenom stanju Michaela Schumachera!

Konačno stižu dobre informacije o stanju Michaela Schumachera koji se gotovo tri godine oporavlja od teške skijaške nesreće u francuskim Alpama.

schumi

Bivši tehnički direktor Ferrarija Ross Brawn rekao je da sedmerostruki prvak u formuli 1 pokazuje “znakove oporavka” iako nije htio detaljnije govoriti o njegovu stanju.

Neki znakovi nas ohrabruju i svi se molimo da ih je što više. Ne mogu reći mnogo više od toga jer moram poštovati privatnost obitelji. Obitelj želi Michaelov oporavak držati u privatnosti i ja to moram poštovati – rekao je Brawn za BBC.

Jako malo informacija o stanju automobilističkog asa izlazi u javnost.

Moram reći da je puno špekulacija o Michaelovu stanju. Većina je pogrešna. Svaki dan se molimo i nadamo da ćemo i dalje vidjeti napredak te da će se Michael jednog dana oporaviti od ovih užasnih ozljeda – zaključio je Brawn.

Ross Brawn i Michael Schumacher

Ross Brawn i Michael Schumacher

Ranije informacije govorile su da Schumacher još nije u stanju hodati. Schumacher je šest mjeseci bio u induciranoj komi, a sredinom 2014. prebačen je na kućnu njegu u obiteljsku rezidenciju u Švicarskoj.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: