Objavljeno: 28.06.2013 u 20:30 | Svijet, Vijesti | Komentara:

KARATE KID: Tinejdžer prebio ajkulu od metar i po!

pretukao-ajkulu-1Džošua Votson (14) je, da bi se odbranio od ajkule, primjenio staru dobru taktiku Blaže Grkovića – prebio je na mrtvo ime!

Tinejdžer je plivao u Bičvoker parku na ostrvu Kaiva u Južnoj Karolini, kada ga je ajkula duga metar i po zgrabila za zglob desne noge!

Votson je na to uzvratio udarac! Više udaraca!

Uspio je da se spasi tako što je morskoj nemani ciljao u njušku. Nije odmoglo ni to što ima crni pojas u karateu.pretukao-ajkulu-2

- Mislim da je to uplašilo. Reagovao sam instinktivno i udario je, i mislim da je to uplašilo. Zahvaljujući vještini brzog reagovanja koju sam naučio na karateu, izbjegao sam veću nesreću – izjavio je Votson za lokalnu televiziju.

Izvor: Alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: