Objavljeno: 07.09.2016 u 23:18 | Vijesti | Komentara:

KAMERE SNIMILE MOMENAT KAD JE MALA JANA UHVATILA ruku koja ju je odnijela u smrt! (FOTO)

Mala Jana je ostala bez nadzora svoje tetke samo na par minuta. To je bilo dovoljno da neko otme ovu dvogodišnju djevojčicu i povede je u smrt. Istražitelji su objavili srceparajuće fotografije djevojčice koja za ruku drži ženu koja je optužena da je malu Janu otela, udavila i bacila njeno tijelo. Ova žena optužena za otmicu i ubistvo je G. Sharalijeva (27), žena Janinog oca. Policija sumnja da je ona vođena ljubomorom naudila Jani , pošto je otkrila da je muž vara, piše Daily Mail.

mala-jana-1

Tetka je Janu na kratko ostavila u kolicima. Kada se vratila u daljini je vidjela djevojčicu kako odlazi sa ženom, koja je bila obučena u bijelu majicu i crne pantalone.

Očevidac čitavog događaja kaže da je Jana sa svojom kidnaperkom otišla dobrovoljno, da nije plakala i nije se otimala.

Na slikama se može vidjeti kako osumnjičena prvobitno vodi dijete kroz park, a poslije ga nosi u rukama. Nakon toga njih dvije ulaze u taksi i nestaju.

Janino tijelo je kasnije pronađeno u rijeci koja teče kroz park u gradu Ivanovo. Sud je naredio zadržavanje Sharalijeve zbog sumnje da je ubila suprugovo dijete.

Portparol je izjavio da se sumnja da je osoba koja je kidnapovala i ubila djevojčicu ustvari žena njenog biološkog oca. Osumnjičena je iskoristila trenutak nepažnje rođake koja je čuvala dijete i otela je na ulazu u zgradu gdje su živjele.

Porodični prijatelj je izjavio da je muž Sharalijeve prije tri godine imao aferu sa konobaricom u svom kafeu koja je rezultirala trudnoćom. On nije htio da napusti svoju ženu i dvoje djece, ali je pomagao u Janinom izdržavanju.

Sharalijeva je prije četiri godine došla iz Azerbejdžana i dosta dugo nije znala da njen muž ustvari ima više ljubavnica.

Muž je demantovao da je od svoje žene, sa kojom ima dvoje djece od 4 i 6 godina, krio Janino postojanje.

Sharalijeva koja je muslimanske vjeroispovesti pokriva glavu svaki put kada izađe u javnost ali na snimku otmice ne nosi hidžab. Njen muž je izjavio da ona nikad nije izašla napolje bez marame, i da mu bez nje na slikama otmice djeluje “nago”.

- Kada su mi rekli da je to moja žena bio sam šokiran – izjavio je. – Njena kosa nije pokrivena… Ona ovakvu odjeću nema kod kuće. Uvijek je bila tiha i smirena. Nikada nije rekla da ljuta zbog djeteta. Obećao sam joj da nikada više neću viđati Janinu majku ali da ću pomagati u djetetovom izdržavanju.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: