Objavljeno: 21.12.2017 u 17:48 | Vijesti | Komentara:

Iznenada umro sin (3) poznatog srpskog glumca

Glumac i glazbenik je domaćoj javnosti najpoznatiji po ulogama u filmovima ‘Mi nismo anđeli’, ‘Sivi kamion crvene boje’ i ‘Mrtav ladan’, a jedno je vrijeme bubnjao i u rock bendu Ekatarina Velika

srdjan-zika-foto

Trogodišnji Dejan, sin srpskog glumca i glazbenika Srđana Žike Todorovića (52) iznenada je preminuo sinoć u obiteljskom stanu u Beogradu. Vijest je za srpske medije potvrdila bliska Žikina obitelj. Dječak je navodno preminuo u snu, a iako je hitna pomoć brzo došla, reanimacija nije uspjela.

- Išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan i pio je antibiotike. Nakon kontrole je zaspao oko 17 sati, a dva i pol sata kasnije sam ga pokušavala probuditi. Utonuo je u posteljinu, usne su mu bile poplavile, a ja sam se uplašila i vrisnula. Žika je pozvao hitnu pomoć - ispričala je potresena Todorovićeva supruga Ana za srpski Kurir. Dodala je kako je bio dobro i veselo dijete te da su cijeli život posvetili njemu.

Todorović je nedavno srpskim medijima izjavio kako ga je uloga oca promijenila.

- Život mi se okrenuo za 180 stupnjeva. Sve je drugačije, nema više izlazaka, nema zezanja, veća je odgovornost. Iako moram priznati da sam se i prije djeteta smirio zbog svojih godina – rekao je Srđan.

Žika i njegova supruga Ana su 12 godina čekali dijete. Par se vjenčao 2004. na Cetinju nakon šest godina veze. Sredinom 2014. se rodio sin Dejan, kojem je Ana dala ime.

Srđan je javnosti najpoznatiji po ulogama u filmovima kao što su ‘Mi nismo anđeli’, ‘Sivi kamion crvene boje’, ‘Montevideo, Bog te video’ i ‘Mrtav ladan’ te serijama ’Vratit će se rode’, ‘Zaboravljeni’ i ‘Senke nad Balkanom’.

Sin glumca Bore Todorovića, jedno se vrijeme paralelno uz glumu bavio i glazbom pa je bio bubnjar u bendovima Ekatarina Velika, Disciplina kičme i drugima.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: