Objavljeno: 04.07.2014 u 20:23 | Svijet, Vijesti | Komentara:

DRAMATIČNA ISPOVIJEST ŽENE: Otišla da ukloni jajnike i doživjela čudo u bolnici

Primljena je u bolnicu sa ozbiljnim bolovima zbog abdominalnih grčeva i umjesto operacije jajnika kada se probudila ljekari su joj saopštili jednu zaista nevjerovatnu vijest…

zenski-hirurg

Rebeka Oldman koja je otišla na operaciju uklanjanja jajnika progovorila je o svom šoku kada su joj doktori saopštili da je nosila bebu tešku 4 kilograma.

“Taman sam se borila sa činjenicom da nećemo moći da imamo još djece zbog mojih problema sa jajnicima i sad odjednom imamo sina”, rekla je ona. Rebeka priča da je mesecima imala stomačne grčeve i da je često išla na testiranje. Bila je na tri skenera, dva testa krvi i šest testova za trudnoću kako bi se utvrdio uzrok bola.

U novembru prošle godine primljena je Midlmor bolnicu u Manukau Sitiju na Novom Zelandu kako bi operisala jajnike. Hirurzi su se šokirali kada su unutar nje našli zdravu bebu. Probudili su je i rekli joj da će izvršiti carski rez umjesto operacije jajnika. Rebeka i njen partner, Džejm Tajpen, već imaju kćerku Hejli, koja je bila stara 20 mjeseci kada se rodio mali Džejms.

“Baš mi je drago što su me probudili i rekli mi da ću imati još jedno dijete. Čak i ako je bilo na kratko, bolje što su tako uradili nego da su me samo probudili i dali mi bebu”, rekla je Rebeka.

Sada Rebeka i njen partner istražuju kako je moguće da nisu znali da je trudna.

Izvor: vestinet.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: