Objavljeno: 27.09.2016 u 11:18 | Vijesti | Komentara:

BOSANKA ZAPALILA FACEBOOK: To što ženu vara nije moj problem!

ZENICA – Da Facebook svašta trpi, svjedoči i status koji je osvanuo na profilu jedne dvadesetogodišnje djevojke iz okolice Zenice. Ona je na ovaj način pokušala da se obračuna sa osobama koje je ogovaraju, jer je “u vezi” s mnogo starijim i oženjenim muškarcem.

Identitet osobe se ne otkriva, a možda i bolje, jer bi sigurno doživjela medijski linč.

vara-zenu

Ovo je njen kontroverzni status:

“Imam potrebu da se obratim svim dežurnim dušebrižnicima koji me ogovaraju iza leđa i pričaju da sam jadna, da sam sretna sa muškarcem kojeg sam sama sebi odabrala. Istina je da je stariji od mene 33 godine i istina je da je u braku i da ima djecu. To što vara svoju ženu, nije moj problem nego njen. Ja nisam nikome nevjerna, ja sam slobodna. On je nevjeran” – napisala je djevojka i dodala:

“Da ga je bolje čuvala, ne bi mene tražio. Neka svako rješava svoje probleme. Ona je u k..cu, nisam ja, i ona je jadna, prema tome, skinite mi se s grbače i nastavite me ogovarati kad nemate sadržaja u svojim jadnim životima. A ja se odoh seksati.. hihihihii” – poručuje svima.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: