Objavljeno: 19.09.2013 u 10:58 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Bolesno: Žena imala seks sa psima, muž snimao, mačke gledale

zena-muz-psi

Glavna uloga: Amber Nikol Foks / Scenario i režija: Ruben Čens Džejms Foks

Američka policija uhapsila je Rubena Čensa Džejmsa Foksa i njegovu ženu Ember Nikol Foks (23), pod optužbom da su pravili porno filmove sa psima i plasirali ih na internet. Bila je to bizarna scena: Ember Foks je upražnjavala seks sa životinjama, a muž je snimao kamerom dok su tu šetale mačke koje su držali kao kućne ljubimce .

- Sve što možete da zamislite da muškarac i žena rade jedno drugom tokom seksualnog odnosa, ona je radila sa psima – rekao je Frenklin Krampler, šef policije u Radefordu.

Par čeka suđenje za sodomiju, zavjeru i širenje opscenih materijala, a Ember Foks dodatno očekuju i optužnice za protivprirodne zločine.

Policija je preko IP adrese povezala video snimke sa interneta sa mladim bračnim parom, poslije čega su im oduzeli kompjuter i opremu za snimanje, a dva psa mješanca i tri mačke sa njihovog imanja premjestili u prihvatilište.

Izvor: Blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: