Objavljeno: 16.09.2013 u 20:56 | BiH | Komentara:

Pogledajte kako trgovinski lanci varaju BH građane!

Na našu adresu stigla je zanimljiva slika od jednog našeg čitatelja koji želi ostati anoniman. Pošto redovno kupuje u trgovačkom centru Mercator,  zadnjih dana je primjetio neke nelogičnosti.

Otprilike prije 15 dana je kupovao isti proizvod, ali je mislio da je pogrešno vidio cijenu, pa nije puno obraćao pažnju na to.

Međutim, danas, 15 dana nakon prve kupovine dogodila se ista stvar, proizvod je imao jednu cijenu na polici a drugu na kasi. Riječ je o Gud pistacijama od 75 grama, koje prema cijeni na policama koštaju 2.25 KM, dok je cijena istih na kasi 2.95 KM.

Nevjerovatno je pomisliti da radnici u Mercatoru nisu mogli za 15 dana, ili više, primjetiti da nesto nije uredu sa cijenom. Da li je ovo još jedna obmana bh građana sami procijenite. Sliku pogledajte ispod teksta.

magazin-mercator

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: